Kaarten

Het Volvo Ocean Race Festival Den Haag is gratis toegankelijk. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken of aan de diverse activiteiten deel te nemen. Voor de concerten in de avonden moet wél kaarten gekocht worden. Let op! Kom je met de auto, vergeet niet vooraf een parkeerkaart te kopen!

De line-up voor vrijdag en zaterdag is bekend:
19 juni: Golden Earring, Racoon, DI-RECT
20 juni: Anouk, Typhoon, Gers Pardoel, Nielson en Miss Montreal

Twee soorten kaarten
Er zijn twee soorten kaarten te koop voor de muziekconcerten van het Volvo Ocean Race Festival. De kaarten voor het Voorste Vak,à €50,- zijn uitverkocht. Indien er later nog kaarten beschikbaar komen in het Voorste Vak houden we geïnteresseerden op de hoogte via de nieuwsbrief. Reguliere kaarten zijn nog wel beschikbaar à €25,-.

Koop nu je kaarten!

Programmering donderdag 18 juni volgt
De artiesten voor vrijdag 19 en zaterdag 20 juni zijn bekend. De programmering voor donderdag 18 juni maken we in een latere fase bekend als er meer duidelijkheid is over de aankomsttijd van de raceboten. Voor alle duidelijkheid, donderdag 18 juni is het Volvo Ocean Race Festival terrein gratis toegankelijk en iedereen is uiteraard van harte welkom om deze avontuurlijke race ook op 18 juni in elk geval virtueel te beleven. Ook als de boten nog niet gearriveerd zijn.

Wil je als eerste van het nieuws rondom het Volvo Ocean Race Festival Den Haag op de hoogte zijn?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.

Wilt u met uw bedrijf aanwezig zijn? Kijk dan naar onze hospitality mogelijkheden.